Napokon manifestacije

By 30. kolovoza 2021.Nekategorizirano

Poboljšanjem epidemiološke situacije život se polako vraća u normalu. Jedva smo dočekali da možemo krenuti s našim aktivnostima. Žalimo za propuštenim manifestacijama no neke ćemo održati iako sa zakašnjenjem. Pred nama je aktivan rujan.
Prva ovogodišnja manifestacija bit će Večer folklora na kojoj će nastupiti KUU Seljačaka sloga iz Nedelišća te članice Udruge žena Gornji Hrašćan koje će nas nasmijati igrokazima Mito i Mama i čer. Večer folklora će se održati u subotu 11. rujna s početkom u 18 sati u društvenom domu u Pretetincu.
Već iduće subote, 18. rujna, natjecat ćemo se u spravljanju međimurskog gulaša. Gulašfest će se održati na prostoru NK Međimurca s početkom u 11 sati. Uz natjecateljski,  kuhat ćemo i veliki kotao gulaša koji će se dijeliti od 13 sati tako da nitko neće ostati gladan. Kakva bi to bila fešta da nema žive glazbe. Pokrovitelji ove manifestacije su VMO Dunjkovec i Općina Nedelišće.
Bakini kolači ove godine neće biti natjecateljskog već revijalnog karaktera. Svojim će se slasticama predstaviti sudionice dosadašnjih pet manifestacija. Festival slastica održat će se u subotu  25. rujna od  10 do 13 sati u atriju Starog grada Čakovec.
Ulaz na sve manifestacije je besplatan.
Pozivamo Vas da nas posjetite  i veselimo se Vašem dokasku!