Obilježili smo pet godina rada

By 25. veljače 2019.Novosti

U petak 22. veljače ove godine održali smo sedmu po redu sjednicu Skupštine. Sjednica je prošla u svečanom tonu jer smo na njoj obilježili pet godina od osnutka udruge.  Na početku sjednice podneseni su izvještaji Upravnog i Nadzornog odbora,  blagajnički izvještaj za 2018. godinu te plan rada i financijski plan za 2019. godinu. Nakon kratke rasprave po podnesenim izvještajima isti su jednoglasno prihvaćeni.
Predsjednik udruge osvrnuo se na petogodišnje razdoblje rada udruge. Iz pobrojenih aktivnosti vidljivo je da smo unatuč relativno malim financijskim sredstvima, u ovom  kratkom razdoblju proveli niz aktivnosti kojima smo promovirali Dunjkovec, Općinu Nedelišće i cijelo Međimurje.
Uz članove udruge sjednici su prisustvovali gosti iz udruga i društava s kojima naša udruga surađuje te predstavnici lokalne vlasti. Ispred VMO-s Dunjkovec prisutne je pozdravio njegov predsjednik Anđelko Kraljić. Istaknuo je da će VMO i dalje pomagati rad udruge u skladu sa svojim mogućnostima. Zamjenik načelnika  Općine Nedelišće Željko Kacun rekao je kako je općina prepoznala naš rad te smo u ovih pet godina rada dostojno predstavljali našu općinu kako u Međimurju i izvan njega tako i van granica Hrvatske. Obećao je da će i općina dalje pratiti i potpomogati naše aktivnosti.
Na kraju sjednice predsjednik je zahvalio prisutnima na dolasku. Izrazio je nadu kako će se dana obećanja i ostvariti jer ideja i planova članovi udruge imaju puno te im je svakako potrebna podrška pogotovo ona financijska.
Nakon sjednice uslijedio je prigodan domjenak.