Izvještajna skupština

By 12. veljače 2017.Novosti

U petak, 10. veljače 2017., u dvorani vatrogasnog doma u Dunjkovcu održali smo Redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.
U uvodnom dijelu prisutne je pozdravio predsjednik Udruge Franjo Soldat.
Nakon toga uslijedili su izvještaji Upravnog i Nadzornog odbora te blagajnički izvještaj za 2016. godinu. Također je predstavljen Program rada i Financijski plan za 2017. godinu. Svi izvještaji, Program rada kao i Financijski plan jednoglasno su prihvaćeni.
Predsjednik Udruge zahvalio je svim donatorima i sponzorima bez kojih zasigurno ne bi mogli realizirati sve do sada učinjeno. Posebno je zahvalio našem člana Franju Cimermana koji organizirao i financirao snimanje i izdavanje nosača zvuka s pjesmom „Dujkovec je selo“.
Također je zahvalio udrugama s kojima smo uspostavili dobru suradnju. Istaknuo je Udrugu žena Dunjkovec i KUU Seljačka sloga Nedelišće čiji su nam članovi i članice pomogli u organizaciji sve tri Večeri folklora i Izložbe slika.
Zahvalio je i Općini Nedelišće, Turističkoj zajednici Općine Nedelišće te načelniku Darku Daniji kao i Turističkoj zajednici Međimurske županije koji su prepoznali rad naše Udruge te nas podupiru i uključuju se u pojedine manifestacije koje organiziramo.
Uz članove naše Udruge skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Nedelišće kao i predstavnici udruga s kojima smo uspostavili suradnju. Oni su istaknuli kako je naša suradnja zaista dobra te se nadaju da će takva ostati i ubuduće.
Na kraju smo zaključili da je naš plan za 2017. godinu zahtjevan i da se nadamo da ćemo pronaći sredstava da isti realiziramo.